Apollo 11 si extraterestrii! Vezi VIDEO cu declaratia lui Edwin E. Aldrin!

joi, 30 iulie 2009


Cand vorbim de aselenizare publicul se imparte in general in trei categorii.

Cei care cred ca misunea Apollo 11 a fost un succes real, cei care cred ca este doar o farsa elaborata pusa la cale de Guvernul american - parte a Razboiului Rece, menita sa dovedeasca suprematia SUA in fata Rusiei – si cei care cred ca, desi omul a pasit pe suprafata Lunii, imaginile facute publice nu sunt neaparat cele autentice. Si asta pentru ca in imaginile originale se pot vedea, printre altele,... nave extraterestre, dovada ca oamenii nu au fost primii cuceritori ai ceea ce scenaristii Star Trek au numit, foarte inspirat, „ultima frontiera”. Bineinteles, Guvernul american nega totul...

A FOST SAU N-A FOST?

Marturiile contradictorii ale Edwin E. Aldrin Jr., sau Buzz Aldrin cum il numeau colegii, sunt de-a dreptul desprinse din scenarii demne de Dosarele „X”. Aldrin a facut parte, alaturi de Neil Armstrong si Michael Collins, din misiunea Apollo 11.

In 2005 acesta accepta sa-i fie luat un interviu in cadrul documentarului „First on the Moon: The Untold Story” (cunoscut si sub numele de "Apollo 11: The Untold Story"). Scos pe piata in 2006 documentarul starneste adevarate controverse, dupa ce Aldrin dezvaluie ca in drum spre Luna echipajul a vazut un OZN.

Mai mult decat atat, Dr. David Baker, parte a echipei de cercetatori care au lansat misunea Apollo 11, sustine ca NASA nu a putut stabili natura obiectului vazut de echipaj in spatiu, dar ca astfel de aparitii nu erau neobisnuite. Multe echipaje care au zburat in spatiu inainte si dupa Apollo 11 au intalnit astfel de obiecte.

Insa, in 15 august 2007, cand Aldrin a fost intebat la emisiunea „The Howard Stern Show” despre intalnirea cu OZN-ul acesta a negat totul spunand ca este „99.9%” sigur ca ceea ce a vazut in 1969 in timpul misiunii a fost doar panoul care se desprinde de nava, in spatiu. Aldrin a sustinut, de asemenea, ca a fost inteles gresit iar declaratiile i-au fost scoase din context.

EXTRATERESTRII SUNT REALI SI AU CONTACTAT TERRA!

De ce si-a schimbat Buzz Aldrin declaratia nu putem sti cu siguranta, insa ipoteza existentei vietii extraterestre a fost confirmata si de reputatul astonaut, Edgar Mitchell, care a luat parte la misiunea Apollo 14 din 1971. Acesta spunea, in vara lui 2008, ca extraterestrii au contactat pamantul de mai multe ori si ca NASA stie de 60 de ani de existenta acestora. Ar arata asa cum ii descrie cultura populara: mici de inaltime, cu ochi si cap mari. Nu sunt ostili si sunt mult mai avansati tehnologic decat noi.

In mod bizar, NASA a reactinonat imediat la aceste declaratii, scrie site-ul thisislondon.co.uk: "NASA nu se ocupa cu depistarea OZN-urilor. NASA nu este implicata in acoperirea urmelor de viata extraterestra de pe această planeta sau din univers. Doctorul Mitchell este un mare american, dar nu ii impartasim opiniile despre acest subiect," s-a grabit sa precizeze un purtator de cuvant al Agentiei Spatiale Americane.

Tu ce crezi? A intalnit echipajul Apollo 11 un OZN in drum spre Luna?

Labels:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate